Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов порізав на шматочки «Росію»
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов порізав на шматочки «Росію»

Головний український розвідник на свій День народження розрізав на шматочки "карту Росії"

4 січня 2023, 20:49
Поділіться публікацією:

На 37-річчя шефа співробітники Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України подарували Кирилу Буданову торт із зображенням мапи Російської Федерації, пригадавши ту, яка висить у його кабінеті. Буданов, звісно ж, розрізав торт на шматочки, пишуть "Коментарі" з посиланням на ТСН.

Буданов порізав на шматочки «Росію»

Буданов ножем розрізав "солодку" мапу РФ

Солодкий подарунок презентували з побажанням переможного року на всіх фронтах. А трохи раніше сам очільник ГУР заявив, що 2023 рік стане роком перемоги. Але до неї потрібно дуже добре підготуватися.

"Бо після цього буде багато подій, до яких треба підготуватись зараз. Бо питання, як далі ми житимемо, якщо повернемо ці території, які 9 років були під окупацією. Я переконаний, що цей рік стане роком перемоги", — зазначив він.

Що ж до карти, яка висить у кабінеті керівника Головного управління розвідки Міноборони України, то він пояснював , що ця мапа з'явилася у його кабінеті на початку березня. Він підкреслив, що зараз росіяни почали серйозно до цього ставитись і боятися майбутнього: "Єдине, що я можу сказати щодо цього: це не ми їм приготували таку участь, це вони самі себе довели до цього".

Як писали "Коментарі", мапу, яку ідеологічні поплічники кремлівського вождя помітили у кабінеті начальника української розвідки Кирила Буданова, назвали смертельно небезпечною річчю. Карта, яка, найімовірніше, покликана потролити окупанта, після поразки росіян в Україні виглядає так: Курська та Білгородська області мають відійти Україні, Калінінградська — Німеччині, Карелія — Фінляндії, а Курильські острови — Японії. Відповідно Росія розвалиться на кілька великих частин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини