Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав ймовірних наступників Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав ймовірних наступників Путіна

За словами Буданова, є кілька цілком реальних кандидатів

24 жовтня 2022, 16:00 comments1088
Поділіться публікацією:

За місце очільника Кремля загострилася серйозна боротьба в Росії. Це стало відчутно після легалізації анексії 4 областей України. Таку заяву під час інтерв'ю УП зробив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов. 

Буданов назвав ймовірних наступників Путіна

Кирило Буданов (фото з відкритих джерел)

Буданов вважає, що наступником Путіна бачить зараз себе той, хто сьогодні допомагає йому реалізовувати усі спроби захоплення української території, а саме перший заступник керівника Адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко. Усі інші кандидатури малоймовірні.

 Журналіст УП заявив, що в українських політичних колах подейкують, що на місце Путіна "мітить" заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв, а ще - син секретаря Радбезу Росії Миколи Патрушева Дмитро Патрушев, який обіймає посаду міністра сільського господарства в РФ.

"Медведєв – без шансів. А щодо сина Патрушева, то його хоче бачити президентом перш за все його батько. Це найголовніший, хто хоче цього. Чи є в Патрушева шанси? Гіпотетично є. Але він там не один. Бачить себе у кріслі Кирієнко", — розповів Буданов.

Проте, перераховувати усіх інших кандидатів Буданов відмовився.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Буданов розповів, чому Росії не вдасться занурити Україну в темряву та холод. Росія робить акти тероризму у війні проти України, але він упевнений: їй не вдасться повністю позбавити українців опалення та електроенергії. Як передає портал "Коментарі", таку думку керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова. Зміна тактики Росії у війні проти України викликана тим, що в Кремлі вважали, що зможуть доїтися виконання поставлених завдань, якщо масованим обстрілом усієї території України викличуть паніку, страх, невпевненість у завтрашньому дні.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини