Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав область, яку атакуватиме Росія після Харківської
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав область, яку атакуватиме Росія після Харківської

Очільник ГУР Кирило Буданов дав прогноз, коли росіяни перестануть активно атакувати Харківську область та будуть здійснювати атаки на інший регіон.

14 травня 2024, 10:35 comments3953
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що росіяни після кількох днів атак у Харківській області почнуть здійснювати потужний наступ у бік Сумської області, де нещодавно оголосили про евакуацію.

Буданов назвав область, яку атакуватиме Росія після Харківської

Очільник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Кирило Буданов під час інтерв'ю The New York Times розповів, що за його прогнозом бої на Харківщині триватимуть кілька днів, а потім росіяни будуть атакувати Сумщину.

"Атаки в Харківській області триватимуть ще три-чотири дні, після чого очікується, що російські війська зроблять потужний наступ у напрямку Сум", — повідомляє слова Буданова The New York Times.

Буданов пояснює, що мета таких атак на Харківщині та Сумщині, це розпорошити і без того незначні резерви українських сил, зокрема і з ліній фронту де ведуться тривалі бої.

Як вказує Буданов американському виданню, саме так це і відбувається – українська армія перекидає свої війська з інших ділянок фронту, щоб забезпечити оборону у північно-східній частині України. Попри це, Буданов впевнений, що українські сили в найближчі кілька днів зможуть стабілізувати фронт та укріпити лінії зіткнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через активні дії окупантів у Харківській області оголосили евакуацію з кількох населених пунктів. Через кілька днів після цього було повідомлено про евакуацію з двох міст у Сумській області, які знаходяться поблизу російського кордону.

Також "Коментарі" писали про те, що військовий пояснив головну причину, чому російським солдатам вдавались спроби прориватись у Харківській області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини