Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав місце, де росіяни мали реальний успіх
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав місце, де росіяни мали реальний успіх

Очільник ГУР стверджує, що удари по енергетичних об'єктах по Україні не можна назвати реальним успіхом росіян, адже Україна відповідає також ударами по Росії.

22 квітня 2024, 09:58
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов вважає, що Росія мала успіх, коли захопила Авдіївку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Буданова для видання BBC.

Буданов назвав місце, де росіяни мали реальний успіх

Очільник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Кирило Буданов прокоментував ситуацію з захопленням російськими силами Авдіївки. За його словами, це був успіх Росії.

"Дивіться, у росіян був реальний успіх на Авдіївці. Це треба визнати. Це факт. Вони це змогли. Все інше – ну, поки зарано про це говорити", — сказав Буданов.

Очільник ГУР заперечив, що російські удари по енергетичних об’єктах в Україні можна вважати успіхом. За його словами, Україна також атакує подібні об’єкти у РФ, тому відбувається зрівнювання ситуації.

"А наші, скажімо так, позитивні практичні удари по їхніх об'єктах? Це все урівнювання. Розумієте, вони щось десь роблять, ми десь робимо свій крок. Одні більш успішні, інші менш успішні", — говорить Буданов.

За словами представника української розвідки, "питання війни вирішують не удари", а ситуація в котрій людина зайде на цю територію. 

Український генерал в інтерв'ю підтвердив, що західні комплектуючі продовжують надходити до Росії, яка використовує їх для своїх ракет та дронів. Крім того, Буданов наголосив, що Китай не передає та не планує надавати Москві готове військове обладнання, однак постачає товари подвійного призначення, зокрема мікрочипи, верстати, схеми та інші компоненти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Буданов прокоментував свій прогноз щодо заходу українських сил на територію Криму.

Також "Коментарі" писали, що очільник Головного управління розвідки дав новий прогноз у якому вказав, що Україну чекає складна ситуація з середини травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини