Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав "дуже проблемного" для України російського розвідника: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав "дуже проблемного" для України російського розвідника: що про нього відомо

Сергій Бєсєда розробляє різноманітні спецоперації всередині самої України

12 жовтня 2023, 20:15
Поділіться публікацією:

За словами глави  ГУР Кирила Буданова, найбільш  небезпечним  для України є російський розвідник   Сергій Бесіда. Він займає  посаду начальника  п’ятої служби ФСБ. Бесіда  є "дуже проблемним" для України. Про це  керівник української військової розвідки сказав, відповідаючи на питання  журналіста  УП.

Буданов назвав "дуже проблемного" для України російського розвідника: що про нього відомо

Сергій Бєсєда (фото з відкритих джерел)

Як стверджує керівник  ГУР, після початку війни  керівника російської п’ятої служби ФСБ  на деякий  час  зняли з посади. Сергія Бесіду  затримали та відвезли до СІЗО. Але за якийсь час   пробачили, і росіянин  знову вернувсь  на посаду. Зараз  він та його спільники  розробляють  різноманітні спецоперації  на території  нашої країни. 

"Наразі він займається своєю роботою, на жаль, зовсім не на користь України. Активними операціями на території України", — повідомив Кирил Буданов.

Ще Буданов  пояснив, що російське  ГРУ  більше  направляє свої зусилля на військову розвідку.  Так звана  5-та служба ФСБ полює на цивільних осіб, політиків, бізнесменів тощо.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, коли Україна погодиться на мирні переговори з РосієюОчільник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що дипломатія з Росією можлива, але після завершення війни. Під час інтерв’ю у Буданова запитали, коли у війні настане час для мирних переговорів з Росією. Кирило Буданов уточнив, що "просто переговори в якийсь момент" або "замороження конфлікту" не можна допускати.

Керівник ГУР наполягає, що жодна війна у світі не закінчилась без підписання договору про закінчення війни. Однак Буданов додає, що Україна буде готова до таких переговорів після закінчення війни. 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини