Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка вказує на пікові втрати росіян на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка вказує на пікові втрати росіян на фронті

Розвідка Британії повідомляє про значні втрати російської армії на фронті

18 червня 2023, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Розвідувальні служби Великої Британії оприлюднили щоденний звіт по ситуації в Україні, де вказали на значні втрати російської армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Міністерства оборони.

Британська розвідка вказує на пікові втрати росіян на фронті

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Згідно зі звітом британських спецслужб найзапекліші бої тримають у Запорізькій та Донецькій областях, зокрема і в районі Бахмута. Розвідка Британії вказує, що на усіх цих напрямках Україна продовжує вести наступальні дії та досягає незначних успіхів.

Єдиним напрямком, де російські війська мають відносну ефективність вказують південь країни. Попри це, британська розвідка вказує на серйозні втрати російських сил.

"Обидві сторони зазнають значних втрат, причому втрати росіян, ймовірно, є найвищими з часів піку битви за Бахмут у березні", — повідомляють розвідувальні служби Великої Британії.

В березні українська армії ліквідувала понад 24 тис. російських солдатів. Нагадаймо, що згідно з інформацією від Генштабу станом на 18 червня, загальні втрати особового складу РФ у війні в Україні становлять 219 820 військових. За останню добу вдалось ліквідувати 650 російських солдатів. Також ЗСУ знищили майже 4 тис. танків та понад 7 тис. бойових броньованих машин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в документації Європейського Союзу вказані втрати українських та російських військових. Згідно з цими документами в Україні загинуло близько 13 тис. військових. США вказує на більшу кількість — понад 17 тис. убитих українських солдатів. В документації ЄС втрати росіян значно вищі та складають понад 185 тис. військових. 

Також "Коментарі" писали, що у Великій Британії відбувається хвиля загадкових крадіжок. Поліція стверджує, що сліди ведуть до Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини