Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка розповіла до чого Кремль готує росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка розповіла до чого Кремль готує росіян

За інформацією британської розвідки, Кремль готує росіян до затяжної війни з Україною та Заходом

22 лютого 2024, 12:48 comments1696
Поділіться публікацією:

Путінський режим виправдовує тривалість війни з Україною тим, що росіяни нібито воюють із Заходом. Жителів Росії готують до зниження рівня життя та затягування військових дій. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому огляді Міністерства оборони Великобританії у Twitter.

Британська розвідка розповіла до чого Кремль готує росіян

Кремль. Фото: з відкритих джерел

Як зазначається у зведенні, 14 лютого офіційний представник президента Росії Дмитро Пєсков заявив журналістам, що хоча "спеціальна військова операція" почалася як операція проти України, згодом вона набула форми війни проти колективного Заходу, війни, коли країни колективного Заходу на чолі зі США безпосередньо залучений до цього конфлікту".

За даними британської розвідки, загалом це відповідає тенденції у російській офіційній риториці, яка намагається виправдати тривалість війни та масштаб російських втрат, зображуючи війну як прямий конфлікт із Заходом.

Пєсков далі визнав, що "спецоперація" "може тривати трохи довше, але це не змінить ходу речей".

"Це є частиною офіційної російської версії, яка майже напевно спрямована на те, щоб підготувати населення країни до довгострокового конфлікту і пов'язаного з ним зниження рівня життя всередині країни, одночасно забезпечуючи впевненість в остаточній перемозі Росії", — зазначають британські аналітики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підтримка жителями Росії війни залишається стабільно високою з лютого 2022 року. Лише третина готова розділити моральну відповідальність за загибель мирних українців та руйнування. Про це свідчать результати опитування незалежного "Левада-центру".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини