Головна Новини Суспільство Війна з Росією Британська розвідка дізналася, завдяки чому Путіну вдається відкладати нову хвилю мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка дізналася, завдяки чому Путіну вдається відкладати нову хвилю мобілізації

Розвідка Британії зазначає, що РФ продовжує заманювати призовників на контракт для підтримки війни

сьогодні, 13:02 comments1026
Поділіться публікацією:

Путинський режим продовжує примушувати призовників підписувати контракти до армій. Це допомагає РФ поповнювати війська для ведення війни проти України. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у новому звіті Міноборони Британії у X (Twitter).

Британська розвідка дізналася, завдяки чому Путіну вдається відкладати нову хвилю мобілізації

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Британські розвідники звернули увагу, що 1 жовтня у Росії стартує осінній заклик. Російські чоловіки віком до 30 років повинні відслужити один рік в армії.

У Росії стверджують, що не відправляють призовників на війну до України. Однак у серпні 2024 року призовників залучили до військової операції у Курській області.

Британська розвідка зазначає, що батьки деяких солдатів висловили стурбованість, що їхніх синів відправили воювати після того, як вони відслужили менше чотирьох місяців. За російським законодавством, призовники можуть служити в зоні бойових дій, якщо вони відслужили чотири місяці і пройшли підготовку за відповідною спеціальністю.

Розвідка Британії вважає, що реакція сімей призовників на їхнє відправлення на захист Росії посилює занепокоєння російських лідерів щодо відправлення призовників до України.

"Однак Росія, швидше за все, продовжить змушувати призовників підписувати контракти після закінчення служби, щоб забезпечити стабільне постачання особового складу для війни в умовах високого відтоку", — йдеться у зведенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — британська розвідка назвала справжню причину вибуху в Торопці, який еквівалентний землетрусу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – плани російського диктатора Володимира Путіна збільшити свою армію на 180 тисяч людей, які зіткнуться з труднощами. Вони зумовлені тяжкими втратами в Україні та проблемами з набором. Про це йдеться в оновленому зведенні Міністерства оборони Великобританії у X (Twitter).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини