Головна Новини Суспільство Війна з Росією Боїться "агентів". РФ готує списки українців для депортації з окупованих територій
commentss НОВИНИ Всі новини

Боїться "агентів". РФ готує списки українців для депортації з окупованих територій

Окупанти складають списки "ненадійних" мешканців захоплених міст

9 травня 2024, 21:38
Поділіться публікацією:

Російські загарбники формують реєстри мешканців Маріуполя, яким буде заборонено проживати у місті.

Боїться "агентів". РФ готує списки українців для депортації з окупованих територій

Ворог посилює тиск на мешканців в окупації. Фото з відкритих джерел

Як зазначає Центр національного спротиву, йдеться про тих, хто підлягає депортації та не зможе повернутися.

Повідомляється, що через різні обставини до Маріуполя повернулись 600 мешканців. Окупанти бояться приїзду “агентури” Сил оборони, а тому створюють відповідний реєстр.

У Центрі спротиву наголосили, що це черговий злочин РФ, коли мешканцям не можна жити в рідному місті, яке зруйнували ЗС РФ. Водночас окупанти завозять до Маріуполя етнічних росіян та вихідців з Центральної Азії, змінюючи демографічний склад населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відведення американських танків Abrams від лінії бойового зіткнення пов'язано не стільки із необхідністю захисту від дронів, скільки через нерозуміння українських командирів або західних партнерів, як краще застосовувати ці доволі непогані танки, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник. Першопричиною такого застосування техніки є катастрофічний дефіцит української армії в усьому, часткова застарілість американської техніки для умов сучасного бою та вбитий український ВПК.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що багаті росіяни бояться конфіскації активів на Заході, а тому все частіше виводять свої гроші в Росію. Багатії із РФ звикали до думки, що російським громадянам більше не раді на Заході та розглядають різні варіанти повернення додому своїх активів. Більшість мільярдерів, які потрапили під санкції, вважають за краще перевести активи додому. Вони допускають, що їхнім сім'ям доведеться будувати нове життя в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини