Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бої на Курщині: ЗСУ знищили передові підрозділи росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Бої на Курщині: ЗСУ знищили передові підрозділи росіян

Українські військові знищили у Курській області передові підрозділи росіян

12 вересня 2024, 21:36
Поділіться публікацією:

ЗСУ контратакували та знищили передові підрозділи ворога, які почали наступальні дії на українські позиції, повідомив офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Бої на Курщині: ЗСУ знищили передові підрозділи росіян

ЗСУ продовжують Курську операцію. Фото з відкритих джерел

"На Курщині українські вояки серією контрударів змогли відправити в пекло передові підрозділи ворога, що увійшли в Обухівку, та нав'язати бій в Снагості. Також, попри мрії противника, наші гарнізони в Червоножовтневому та Вишнівці продовжують давати відсіч противнику. Тривають бої. Але ситуація там дуже напружена, наші хлопці у фактичному оточенні", — розповів Микола Мельник.

За словами офіцера ЗСУ, противник буде намагатися будь-що захопити Снагость, оскільки тільки так він зможе деблокувати угруповання військ росіян, які затиснуті між річкою Сейм та кордоном.

Крім того, повідомив він, росіяни продовжують розвідку боєм по всій лінії бойового зіткнення на Курщині.

"Збройні сили України здійснили атаку в напрямку Новий Путь — Веселе та Медвєж'є — Глушково (це майже посередині "затиснутого" району Курщини), намагаючись дезорганізувати ворога, витягнути його на себе та послабити тиск росіян на основному напрямку удару росіян", — розповів офіцер ЗСУ.

Військовий додав, що в найближчі дні ворог докладе максимум зусиль, щоб захопити Снагость і Любимівку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс перемогла у дебатах кандидата від республіканців Дональда Трампа за рахунок впевненості та наступальної тактики, заявив політолог Володимир Фесенко. Політолог відзначив, що в наступальності та зовнішніх невербальних проявах емоцій Гарріс успішно зіграла на полі Трампа і, можливо, саме тому перемогла в дебатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини