Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Боги війни": як українська артилерія б'є по позиціям РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Боги війни": як українська артилерія б'є по позиціям РФ (ВІДЕО)

Збройні сили України мужньо знищують позиції росіян, завдаючи їм великих втрат та збитків

12 червня 2022, 21:35
Поділіться публікацією:

Українські захисники вже 109-й день мужньо обороняють нашу землю та не дають загарбникам зайняти нові позиції. На Facebook-сторінці СтратКом ЗСУ опублікували відео, на якому наші артилеристи ефективно б'ють по ворожих позиціях.

"Боги війни": як українська артилерія б'є по позиціям РФ (ВІДЕО)

Як ЗСУ знищують ворожі позиції (фото з відкритих джерел)

Зазначається, що українські воїни змушують російських військових розбігатися у панічному стані, бо кожен постріл артилерії збільшує кількість "глядачів на концерті Кобзона".

44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола активно працює над тим, щоб швидше очистити українську землю від окупантів. Вони успішно знищують ворожі позиції, зокрема їхню техніку та особовий склад, наближаючи цим перемогу України.

Нагадаємо, що в населеному пункті Чкалово (Херсонська область), за словами радника глави Офісу президента Олексія Арестовича, українська артилерія завдала удару по позиціях противника. Повідомляється про знищення арабських найманців. Понад двісті вбитих, за найнижчими оцінками.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у місті Мелітополь (Запорізька область), яке тимчасово зайнято окупантами, партизани знищили російських військових високого рангу. Зазначається, що противник намагається приховати цю ситуацію.

Читай також, що група штурмовиків та бомбардувальників Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала вогневих ударів по російсько-окупаційних військах на кількох напрямках. В результаті було знищено бойові броньовані машини, до двадцяти людей живої сили противника, уражені логістичні центри та склади з паливно-мастильними матеріалами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини