Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Експрес тур в Україну": на Херсонщині артилерія ЗСУ знищила понад двісті арабських найманців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Експрес тур в Україну": на Херсонщині артилерія ЗСУ знищила понад двісті арабських найманців

Арестович розповів про арабських найманців, які воюють на боці Росії в Україні

10 червня 2022, 22:46 comments2281
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів про знищення найманців у Херсонській області. Про це він повідомив у прямому ефірі на YouTube-каналі Фейгін Live.

"Експрес тур в Україну": на Херсонщині артилерія ЗСУ знищила понад двісті арабських найманців

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Так, за словами Арестовича, у населеному пункті Чкалово (Херсонська область) українська артилерія завдала удару по позиціях противника. Повідомляється про знищення арабських найманців.

"Перше підтверджене наявність арабських найманців в Україні. Ймовірно сирійці. Точне влучення української артилерії. Понад двісті вбитих, за найнижчими оцінками. Експрес тур в Україну.", — Олексій Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що президент Грузії поскаржилася на уряд, що не дозволило їй поїхати до України. Грузинський уряд відмовив своїй президентці у візиті до Франції, Польщі та України. У Брюсселі Саломе Зурабішвілі розкритикувала рішення уряду своєї країни.  Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що у світі може початися ще одна війна : Китай заявив про готовність до бойових дій. Міністр оборони Китаю Вей Фенхе зробив відповідну заяву. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Лавров розповів , хто вже почав освоювати територію України. Кремль знову переймається тим, що Польща окупує західну Україну. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Німеччина збільшила імпорт із РФ майже на 60% під час війни в Україні. Але товарообіг між Україною та Німеччиною скоротився на 11,8%. Докладніше про це читайте на нашому сайті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини