Головна Новини Суспільство Війна з Росією Блогерка з України, яка перейшла на бік окупантів, привітала Росію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогерка з України, яка перейшла на бік окупантів, привітала Росію (ВІДЕО)

Олена Лоран переїхала в терористичну Росію і продовжує зраджувати свою країну кожен день

9 травня 2023, 22:55 comments1303
Поділіться публікацією:

Українська  інста-відьма, відома прізвиськом  "спасибушечка" Олена Лоран, яка з початку війни перейшла на сторону загарбників, мешкає в Криму і лякається того, що ЗСУ туди прийдуть, вітала покійних  ветеранів з днем Перемоги, та мала на меті їм щось побажати.

Блогерка з України, яка перейшла на бік окупантів, привітала Росію (ВІДЕО)

Олена Лоран (фото з відкритих джерел)

Телеграм-канал "Боже, яке кончене", оприлюднив  відеоролик, де  пропагандистка, виставляючи нафарбований  червоний рот, хоче якось  сформувати  власні недалекоглядні  слова в привітання.

"З Днем Перемоги. Я хочу побажати нашим, вже вважаю покійним бабусям і дідусям, які відстоювали нашу незалежність і честь, які вибороли війну проти нацизму і з яким нам доводиться боротися на жаль в наш час. Я вірю в нашу перемогу, в нашу російську весну", — сказала  Олена Лоран, надягнувши  солдатську   пілотку.

Цей же канал оприлюднив інший її відеоролик, де  Лоран якось хоче міркувати про політику.  В той час  тюнінгована Лоран під шаром фільтрів сама і стверджує, "де я, а де політика". Проте, роблячи  розумний  вигляд,  ділиться "цінною" думкою  про здачу Херсона. "Не може ж Росія так зганьбитися", — завершила вона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що модель з України зрадила свою батьківщину та накинулася на президента Зеленського. Екс-модель Наталія Бакай, що в 1996 році  була учасницею   престижного  конкурсу краси "Міс Світу", представляючи Україну, зараз проживає  в Москві. Саме в російській столиці вона  активно підтримує  кремлівську пропаганду,  оприлюднюючи погрози в соціальних мережах навіть українському президенту. Недавно Наталія  розмістила  на своїй сторінці публікацію з фотографією  Володимира Зеленського ще  з  часів його зйомок в кіно і підписала: "Біжи, с*ка, біжи!" За це блогерка нарвалась на шквал критики від  підписників, але вона переконана, що зробила все правильно.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини