Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бліндажі противника, який окопався в лісах біля кордону, були знищені (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бліндажі противника, який окопався в лісах біля кордону, були знищені (ВІДЕО)

Артилерія бригади «Гарт» пройшлася по бліндажах противника

12 вересня 2024, 16:37
Поділіться публікацією:

На Вовчанському напрямку ворог активно окопується в лісосмугах. Але його активність не залишається непоміченою з боку прикордонників бригади "Гарт", які у складі Сил оборони України боронять державу на Харківщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонслужби України.                                         

Бліндажі противника, який окопався в лісах біля кордону, були знищені (ВІДЕО)

"Чергову порцію ударів по позиціях російсько-окупаційних військ нанесли військовослужбовці артилерійського підрозділу бригади. У взаємодії з аеророзвідниками вони днями знищили вогневий опорний пункт противника, місця укриття його живої сили, саму живу силу та склади з боєкомплектами", – зазначають прикордонники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ГУР знищили російський літак над Чорним морем (ВІДЕО)

Під час операції в акваторії Чорного моря воїни спецпідрозділу ГУР МО України знищили російський бойовий літак Су-30СМ влучанням з ПЗРК. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

Повідомляється, що винищувач, який упав у море, належав до складу 43 окремого морського авіаційного полку вкс рф, який базується на аеродромі міста Саки у тимчасово окупованому Криму.

Окупанти втратили зв’язок зі своїм бойовим бортом 11 вересня 2024 року близько 5 ранку. Орієнтовно через три години росіяни розпочали пошуково-рятувальну операцію із залученням літака Ан-26, а також гелікоптерів Мі-8 та Ка-27.

Вартість такого літака становить орієнтовно 50 мільйонів доларів. Відео – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини