Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бійці ЗСУ за допомогою "Стугни" знищили цілий натовп російських піхотинців (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ЗСУ за допомогою "Стугни" знищили цілий натовп російських піхотинців (ВІДЕО)

ВСУ дають гідну відсіч окупантам

8 червня 2022, 16:44 comments1713
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують нищити загарбників на нашій землі. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму Telegram-каналі.

Бійці ЗСУ за допомогою "Стугни" знищили цілий натовп російських піхотинців (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Бійці Сил оборони застосували проти групи солдатів супротивника протитанковий ракетний комплекс Стугна. Внаслідок точного влучення ракети вижити вдалося не багатьом.

У СтратКомі опублікували відео з місця подій, на якому відображено знищення ворожої піхоти.

"Стугна знищує російську піхоту", — підписала опубліковане відео прес-служба СтратКому ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Туреччина та РФ обговорили експорт українського зерна: чи є сенс у таких рішеннях та переговорах. Росія вже виставила низку вимог Україні та світу, щоб розблокувати прохід суден із українським зерном. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Венедиктова розповіла, скільки відкрито виробництв з держзради та колабораціонізму. Є вироки суду у справах про державну зраду та військові злочини російських військових. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Мережі з'явилося відео, як ЗСУ ефектно знищили російський склад боєприпасів у Запорізькій області. ВСУ дають гідну відсіч противнику. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що РФ готується до "референдуму" у двох областях: які можуть бути наслідки – як реагувати Україні. Росія має намір за будь-яку ціну утримати захоплені українські території під своїм контролем. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини