Головна Новини Суспільство Війна з Росією Більше не намагаються оточити. Росіяни застосовують нову тактику, щоб захопити Часів Яр
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не намагаються оточити. Росіяни застосовують нову тактику, щоб захопити Часів Яр

Російські окупанти змінили тактику в Часовому Ярі, розповів в ефірі телемарафону голова прес-служби 26 артилерійської бригади Збройних сил України Олег Калашніков. За його словами, ворог здійснює лобові атаки

25 квітня 2024, 13:08 comments1208
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують наступ на позиції українських військових з метою подальшого просування у напрямку міста Часів Яр, що в Донецькій області.

Більше не намагаються оточити. Росіяни застосовують нову тактику, щоб захопити Часів Яр

Часів Яр

Як відзначив голова прес-служби 26 артилерійської бригади Збройних сил України Олег Калашніков,  ворог інтенсифікує використання авіації та КАБів на цьому напрямку фронту.

За словами військового, окупанти дуже хочуть оточити Часів Яр, проте не можуть зробити цього, тому розпочали штурми "в лоб". Як каже військовий  загарбникам "заважають"  Кліщіївка та Андріївка, адже тут Сили оборони можуть спостерігати їхні штурми.

"Вони намагаються давити на тих напрямках, які вони вважають для себе пріоритетними та вважають їх найбільш успішними для себе",
— додав речник бригади.

Також Калашніков відзначив, що окупанти посилили використання авіації для здійснення ударів КАБами по позиціях Збройних сил України. Речник 26 артилерійської бригади наголосив, що російські війська щодня використовують приблизно 30-40 таких бомб. За його словами, окупанти все частіше відправляють літаки у повітря та з висоти 50-60 кілометрів скидають ці бомби на позиції українських оборонців.

Окрім того, речник 26 артилерійської бригади зазначив, що противник посилив використання механізованої техніки біля міста Часів Яр. За його інформацією, наразі ворожі штурмові операції проводяться з застосуванням важкої техніки, зокрема танків. Крім того, російська піхота доставляється на місця висадки на бойових машині піхоти (БМП), які або вирушають за новими загрузками, або залишаються на місці бою для підтримки піхоти вогнем.

"Артилерія також активно діє, навіть якщо штурмові операції не проводяться",
– підкреслив Калашніков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, чому важливо не втратити Часів Яр.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини