Головна Новини Суспільство Війна з Росією Понад 4 десятки окупантів, Гради, гаубиці: подробиці атаки авіації ЗСУ на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 4 десятки окупантів, Гради, гаубиці: подробиці атаки авіації ЗСУ на півдні

ЗСУ продовжують посилювати тиск на півдні, підтискуючи окупантів

20 липня 2022, 09:45
Поділіться публікацією:

Українські захисники знищили на півдні 41 росіянина, РСЗВ "Град", три гаубиці "Мста-Б" та "Гвоздику". Як передає видання "Коментарі", про це йдеться на офіційній сторінці ОК "Південь" у соцмережі Facebook.

Понад 4 десятки окупантів, Гради, гаубиці: подробиці атаки авіації ЗСУ на півдні

Авіація. Фото: з відкритих джерел

У зведенні наголошується, що пара наших штурмовиків та бомбардувальник відпрацювали по скупченню ворога, його техніки та складу боєприпасів, по батареї РСЗВ "Град" у районі Давидового Брода та Тернових Під. Наші штурмовики вдарили по ворожому танковому взводу в районі Лозового, а бомбардувальник спустошив опорний пункт противника неподалік. Результати поразок дорозвідуються.

Також знищено безпілотного розвідника, автомобіля зв'язку та двох звичайних, польовий артилерійський склад у районі Брускінського.

ЗСУ вразили кілька командних пунктів, станції управління та бази логістичного забезпечення ворога.                                                             

У районі Новогригорівки пара ворожих ударних вертольотів Ка-52 намагалася завдати поразки. Без втрат. У відповідь наші вертольоти парами атакували скупчення озброєння та техніки в районі Хрещенівки та Ольгіного. Частково знищено мінометну батарею.

Нагадаємо, як повідомлялося, 19 липня в районі Нової Каховки зенітні ракетні війська Повітряних сил збили російський винищувач Су-35.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Білому домі назвали покарання для Росії, якщо Путін знову зважиться на анексію в Україні. Захід обіцяє швидку та жорстку відповідь.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна назвали Україну Малоросією та розповіли, який світ влаштує Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини