Головна Новини Суспільство Війна з Росією Білий дім озвучив план Байдена щодо допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Білий дім озвучив план Байдена щодо допомоги Україні

Речниця Білого дому повідомила план Байдена для Конгресу США щодо пакета допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню, який включає захист американських кордонів.

7 лютого 2024, 09:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Білому домі вказують на критичну потребу надати допомогу Україні, яка бореться проти російської агресії. Речниця президента розповіла про деталі плану Байдена щодо пакета допомоги Україні, за який не можуть проголосувати у Конгресі США з жовтня 2023 року.

Білий дім озвучив план Байдена щодо допомоги Україні

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Після виступу Джо Байдена у Конгресі речниця Білого дому Карін Жан-П'єр розповіла про те, як президент буде впливати на рішення щодо допомоги Україні.

"План президента щодо України полягає в тому, щоб сказати Конгресу, що вони повинні діяти. Нам потрібно, щоб Конгрес діяв, щоб допомогти українцям, які відважно борються з агресією Путіна", – заявила речниця Карін Жан-П'єр.

У своїй промові перед Конгресом Байден зазначив, що Україна перебуває у "скрутному становищі" та потребує допомоги для продовження боротьби проти Росії. Також Байден заклика підтримати законопроєкт, який передбачає пакет допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та захист американських кордонів.

"Президент говорив про дії Путіна, які ми бачили за останні пару місяців – наскільки агресивнішим він став. І тому це критично необхідна військова допомога, яка потрібна Україні, щоб допомогти їм продовжувати боротьбу", – сказала речниця Білого дому.

Карін Жан-П'єр зазначила, що у випадку, якщо Конгрес не підтримає законопроєкт, то це стане "глибоким розчаруванням". За її словами політичні процеси в країні не мусять впливати на угоду, що дозволить вирішити міграційну кризу у США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Конгресі США вирішили розділити допомогу Україні та Ізраїль.

Також "Коментарі" писали, що у Білому домі відреагували на витівку щодо "допомоги Україні" від республіканців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини