Головна Новини Суспільство Війна з Росією Bild розкрив цілі Путіна, що він насправді має на увазі під "переговорами"
commentss НОВИНИ Всі новини

Bild розкрив цілі Путіна, що він насправді має на увазі під "переговорами"

Аналітики Bild вважають, що під "переговорами" з Києвом Путін має на увазі не що інше, як капітуляцію України

14 березня 2024, 11:55
Поділіться публікацією:

Аналітики німецького таблоїду "Bild" проаналізували сказане Путіним в інтерв'ю російському пропагандисту Дмитру Кисельову. Російський диктатор сказав, що його не цікавить вести переговори лише тому, що у когось патрони закінчуються.

Bild розкрив цілі Путіна, що він насправді має на увазі під "переговорами"

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Оглядач видання Пилип П'ятов висловив думку, що Володимир Путін ясно дав зрозуміти: Росія використовує кожну військову слабкість для нападу та досягнення цілей – знищення України та поневолення українського народу.

П'ятов зазначив, що наразі Україна зазнає невдач на кількох фронтах через те, що отримує недостатньо зброї та боєприпасів і за логікою деяких політиків у таких умовах Путін має бути готовим до переговорів.

"Але російський диктатор слідує зовсім іншій логіці. Під "переговорами" Путін насправді має на увазі не що інше, як капітуляцію України", — пояснив оглядач.

З такою оцінкою погоджується і заступник головного редактора видання Пауль Ронцхаймер.

"Це відповідь усім, хто продовжує вимагати від України та Заходу кроків, щоб зробити переговори можливими. Незважаючи на невдачі 2022 року, коли його війська не змогли взяти Київ і він втратив території на сході та півдні, мета Путіна НІКОЛИ не змінювалася: Путін хоче знищити Україну за рахунок ще більшої кількості своїх військ та військової економіки, позбавити її існування, стерти культуру. Щодо Заходу: якщо ми не зможемо зробити більше, рано чи пізно Путін досягне цієї мети. Зараз час грає на його користь", — констатував журналіст.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія вимагатиме гарантій безпеки на переговорах щодо припинення війни в Україні. Він зазначив, що "реалії на місцях" мають бути основою будь-яких переговорів. Про це пише видання Bloomberg, цитуючи російського президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/BILD_Russian
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини