Без шансів на те, щоб вижити: ЗСУ показали, як знищують позиції росіян біля Бамута (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують відбивати атаки окупантів під Бахмутом

Українські десантники продовжують знищувати живу силу російських загарбників біля Бахмута, гатячи за позиціями росіян, філігранно потрапляючи прямо в ціль. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Десантно-штурмові війська у Facebook.

"На відео зафіксовано філігранну роботу мінометного підрозділу окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, мінометники, орієнтовані БПЛА, знищили живу силу окупантів на одній із позицій у районі міста Бахмут.

"Після успішної вогневої поразки в даному районі живої сили окупантів більше не було помічено. Працюємо далі", - зазначив командир мінометного підрозділу окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Бахмут - місто, на взяття якого Росія кинула всі сили, але безрезультатно. Єдине, чого досягла країна-агресор – це багаторазового збільшення втрат і це при тому, що на Бахмутський напрямок Кремль кинув усі боєздатні частини своєї армії. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів офіцер батальйону "Свобода" НГУ Андрій Іллєнко.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у традиційному зверненні 7 грудня президент Володимир Зеленський повідомив, що українські захисники звільнили 1888 населених пунктів, але ще стільки ж перебувають під російською окупацією. Він також акцентував увагу на звірствах РФ (та продовжує цілеспрямовано винищувати мирне населення), важливості трибуналу над країною-агресором, говорив про ситуацію на фронті, в енергетиці, торкнувся рішення Верховного суду Франції, який залишив чинним рішення про виплату українському "Ощадбанку". 5 млрд Росією (процес тягнувся ще з 2015 року). Як у найближчому майбутньому може розвиватися ситуація на всіх фронтах , включаючи власні військові, дипломатичний, економічний? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.