Головна Новини Суспільство Війна з Росією Без допомоги від США Україна найближчим часом може втратити ще п’ять міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Без допомоги від США Україна найближчим часом може втратити ще п’ять міст

Падіння Часового Яру автоматично приведе до захоплення Слов’янську, Краматорську, Дружківки та Костянтинівки, про це в ефірі 24 каналу заявив військовий експерт Роман Світан. За його словами, військовим дуже потрібна зброя для оборони

17 квітня 2024, 12:00 comments1193
Поділіться публікацією:

Зараз окупанти кинули всі свої сили та добре підготовлені підрозділи на захоплення міста Часів Яр, яке російський диктатор Володимир Путін наказав взяти до 9 травня. Окрім того, Роман Світан нагадав, що на 7 травня запланована так звана інавгурація Путіна, тобто країна-агресор матиме "подвійне свято", яке повинно ознаменуватися перемогами на фронті.

Без допомоги від США Україна найближчим часом може втратити ще п’ять міст

Часів Яр

Як відзначив військовий експерт, географічно Часів Яр розташований на високих горах. Саме цей фактор ускладнює просування російських військ. При цьому він додав, що якби у Сил оборони була достатня кількість боєприпасів, то ніхто б навіть не підпустив загарбників до цього населеного пункту ближче ніж на відстань у 20 кілометрів.

Проте, додав Світан, правда в тому, що Сили оборони мають значні проблеми із боєприпасами, і ворог користується цим "вікном можливостей". За його словами, Сили оборони мають можливість нищити на цьому напрямку окупантів та їх техніку, проте не мають чим.

Військовий експерт додав, що втрата Часового Яру буде мати дуже серйозні наслідки, адже слідом за ним окупанти можуть захопити Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку та Костянтинівку.

"Ці чотири міста ми втратимо в такому вигляді як вони є зараз",
— підкреслив експерт.

При цьому він додав, що окупанти вже роблять спроби дальніми засобами ураження дістати до цих агломерацій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін наказав своїм військам до 9 травня захопити Часів Яр. Ситуація поблизу міста дійсно складна, окупанти влаштовують там штурм за штурмом. Проте є думка, що все ж до 9 травня вони не зможуть його захопити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

17 квітня 2024, 12:07

А де Українська лінія "суровікіна"? Невже за рік не можна було спорудити? Де мінні поля, піраміди, протитанкові рови, ...???


Новини