Головна Новини Суспільство Війна з Росією Байден назвав три обмеження для України щодо ударів по Росії: куди США заборонили бити
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав три обмеження для України щодо ударів по Росії: куди США заборонили бити

Джо Байден заборонив Україні атакувати Кремль, Москву та завдавати ударів вглиб території РФ.

6 червня 2024, 15:22 comments1008
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент США Джо Байден заявив, що Україна отримала обмеження на використання американської зброї. За словами Байдена, Україна не може завдавати ударів по Кремлю та атакувати територію Росії далі як на 320 км від українського кордону. 

Байден назвав три обмеження для України щодо ударів по Росії: куди США заборонили бити

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

В інтерв’ю ABC News Джо Байден категорично заявив, що Україна не отримала дозволу бити американською зброєю по Москві, а також углиб території РФ.

"Ми не санкціонуємо удари на 200 миль (320 км) углиб Росії, ми не санкціонуємо удари по Москві, по Кремлю", – сказав Байден.

Також Байден наголосив, що українські сили отримали зброю не для ударів по російському диктатору Володимиру Путіну, а лише для захисту від агресії РФ. За його словами Україна має використовувати американську зброю поблизу кордону, де росіяни зосередили свої війська та постійно завдають ударів, які вбивають українців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден пояснив, як бачить закінчення війни в Україні. За словами американського лідера, кінець війни в Україні передбачає, що Росія ніколи більше не зможе напасти на українські території та окупувати їх. Саме для цього США постачають зброю Україні. Крім того, Байден наголосив, що вступ України до НАТО не є обов'язковою умовою закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про канцлера Німеччини Олафа Шольца, який розповів, чому змінив своє рішення та дозволив Україні використовувати німецьку зброю для ударів по території Росії. За словами Шольца, Україна атакуючи військові об'єкти на території РФ дотримується міжнародного права та захищає себе від російської агресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини