Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Бавовни" та частина Бєлгородської області без світла: у РФ заявили про масштабний обстріл
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бавовни" та частина Бєлгородської області без світла: у РФ заявили про масштабний обстріл

Місцева влада вже встигла звинуватити у вибухах ЗСУ. Повідомляється, що через ракетний обстріл було зруйновано приватні будинки, пошкоджено електричну підстанцію.

16 вересня 2022, 07:35 comments3477
Поділіться публікацією:

Ніч на 16 вересня прикордонною з Україною Бєлгородською областю РФ була дуже й дуже неспокійною. Якщо й раніше, то в Курській, Бєлгородській, Брянській областях були іноді чути поодинці "бавовни", які потім пояснювали ефективної роботи російської системи ППО, то цього разу наслідки таких "бавовни" виявилися дуже сумними для росіян. У Бєлгородській області РФ, у населеному пункті Валуйки, сталася серія вибухів. Про це повідомив губернатор регіону В’ячеслав Гладков у себе в Telegram.

"Бавовни" та частина Бєлгородської області без світла: у РФ заявили про масштабний обстріл

Вибухи в Бєлгородській області

Він заявив, що це нібито ЗСУ почали вести обстріл міста, внаслідок чого було виведено з ладу підстанцію, а тому у місцевих жителів почалися перебої з подачею електроенергії. Більше того, у своєму повідомленні Гладков також заявив про загибель однієї людини.

"Також сталося загоряння восьми приватних житлових будинків по вул. Шкільна та трьох машин. За попередньою інформацією один мирний житель загинув. На місці надається медична допомога двом потерпілим", — написав він.

Крім того, в мережі за допомогою місцевих телеграм-каналів почали розповсюджуватись відео з місця подій. На них можна побачити наслідки вибухів, а також поспостерігати за реакцією мешканців Валуєк. Поширюється інформація, що до населеного пункту прилетіло до 20 ракет, однак підтверджень цих даних поки що немає.                                                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" – у МЗС РФ розповіли, який крок США змусить вважати Вашингтон стороною конфлікту в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vvgladkov/766

Новини