Головна Новини Суспільство Війна з Росією Багато росіян і танків: де РФ може розвинутися масштабний наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Багато росіян і танків: де РФ може розвинутися масштабний наступ

Іван Ступак вважає, що на Куп'янському напрямку можливий сценарій розвитку масштабного наступу окупантів.

сьогодні, 20:30
Поділіться публікацією:

 Російські війська активізують свої зусилля на Куп'янському напрямку, де може розгортатися масштабний наступ. Про це розповів військовий експерт Іван Ступак у своєму інтерв'ю для Главреду.

Багато росіян і танків: де РФ може розвинутися масштабний наступ

Війна в Україні (фото з відкритих джерел)

За його словами, наявність значного угруповання російських сил, що включає танки та іншу важку техніку, свідчить про можливість такого розвитку подій. Ступак зазначає, що наступальні операції багато в чому залежать від командування російської армії, яке здійснює керівництво на конкретних ділянках фронту.

"У російських військах, як і в інших сферах, є командири, які готові проявити свою рішучість, незважаючи на втрати. Вони постійно намагаються демонструвати результати, навіть ціною людських життів і техніки. Таких командирів у російській військовій парадигмі вважають ефективними, тому їх підтримує вище командування, постачаючи додаткові ресурси та техніку", – пояснив Ступак.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупанти мають просування по всій лінії фронтуЗа повідомленнями, російські війська просунулися у Вовчанську (на північний схід від Харкова) на тлі наступальних операцій, що продовжуються, на півночі Харківської області 14 жовтня. Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW). Російські військові блогери стверджують, що окупанти мають просування вздовж вулиці Короленка на півночі Вовчанська, хоча ISW поки не бачив візуальних доказів цієї заяви. 

Ворог трохи просунувся на північний захід від Кремінної на тлі наступальних операцій, що продовжуються, вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна 14 жовтня. Пропагандисти заявляли, що підрозділи російської 144-ї мотострілецької дивізії просунулися на схід від Новосадова (на північний захід від Кремінної), але ISW не виявив візуального підтвердження цих заяв.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини