Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Азов" відреагував на рішення РФ про визнання полку "терористичною організацією"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Азов" відреагував на рішення РФ про визнання полку "терористичною організацією"

Полк "Азов" закликав світ визнати РФ державою-терористом

2 серпня 2022, 15:40
Поділіться публікацією:

2 серпня Верховний суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією". Відтак РФ на своїй території заборонила його діяльність. Український полк не забарився з відповіддю та закликав світ визнати РФ державою-терористом. Відповідне повідомлення з'явилося в Телеграмі полку "Азов".

"Азов" відреагував на рішення РФ про визнання полку "терористичною організацією"

"Азов" відреагував на рішення РФ (фото з відкритих джерел)

Бійці та побратими полку переконані, що за таким рішенням стоїть бажання Росії знайти нові приводи й пояснення для своїх воєнних злочинів

"Після публічної страти військовополонених полку "Азов" у н.п. Оленівка, росія шукає нові приводи й пояснення для своїх воєнних злочинів",- йдеться у повідомленні полку.  

Окрім цього, полк "Азов" закликав світ визнати РФ державою-терористом.

"Ми закликаємо Держдеп США та уповноважені органи інших держав, які вважають себе цивілізованими, визнати рф державою-терористом! Росія багато років своїми щоденними діями доводить цей статус. Щодня її армія та спецслужби здійснюють воєнні злочини",- заявили в "Азові".

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у РФ суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією"У Росії Верховний суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією". Відтак РФ на своїй території заборонила його діяльність. У повідомленні російських пропагандистських ЗМІ йдеться, що судове засідання пройшло у закритому режимі. А його розгляд ініціювала Генеральна прокуратура РФ. Стало відомо, що у РФ це рішення "виконуватимуть негайно, не чекаючи набрання чинності".Ймовірно, що у такий спосіб Росія може загальмувати процес обміну українських військових, що перебувають у полоні. Тепер РФ може засудити їх до довічного ув'язнення без права помилування та обміну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov/4508
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини