Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авто перетворилося на купу брухту: ЗМІ показали фото і кадри з місця ДТП Стремоусова (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Авто перетворилося на купу брухту: ЗМІ показали фото і кадри з місця ДТП Стремоусова (ВІДЕО)

Російські ЗМІ назвали ймовірним винуватцем аварії водія вантажівки, яка підрізала авто Стремоусова

9 листопада 2022, 21:37 comments1366
Поділіться публікацією:

9 листопада  у ДТП загинув "заступник гауляйтера Херсонської області" Кирило Стремоусов. Російські ЗМІ показали, що машину колаборанта розірвало на шматки, але його водій уцілів.

Авто перетворилося на купу брухту: ЗМІ показали фото і кадри з місця ДТП Стремоусова (ВІДЕО)

ДТП Стремоусова (фото з відкритих джерел)

"Фрагменти броньованого позашляховика, в якому знаходився Стремоусов, розкидані на відстані кількох десятків метрів уздовж траси", — повідомляють російські ЗМІ.

Російські видання називають винуватцем аварії, де загинув Стремоусов, ймовірно, водія  вантажівки, який здійснив небезпечний маневр. Натомість водій колаборанта, намагаючись уникнути зіткнення, не впорався з керуванням.

"Позашляховик Стремоусова сильно пошкоджений: бронекапсулу відірвало від шасі", — показують російські журналісти.

Журналіст розповідає, що Стремоусов того дня їхав з Херсону до Мелітополя. Уцілілий в ДТП водій, повідомив ЗМІ про смерть колаборанта.

Авто перетворилося на купу брухту: ЗМІ показали фото і кадри з місця ДТП Стремоусова (ВІДЕО) - фото 2
Авто перетворилося на купу брухту: ЗМІ показали фото і кадри з місця ДТП Стремоусова (ВІДЕО) - фото 3

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що російські окупанти в Херсоні відводять війська на лівий берег. Росіяни вирішили забрати свої окупаційні війська з Херсону на лівий берег Дніпра. Про це під час брифінгу заявив керівник російських окупаційних військ в Україні Сергій Суровікін. Новий керівник російських окупаційних військ заявив, що рішення про відвід на лівий берег Дніпра непросте, але воно має допомогти зберегти боєздатність угруповань військ. Він повідомив, що в найближчі терміни буде здійснено маневр окупаційних військ  і з'єднання займуть підготовлені оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Міністр оборони погодився з пропозицією організувати оборону по рубежу річки Дніпро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/184922

Новини