Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала ударів по опорних пунктах РФ: подробиці (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала ударів по опорних пунктах РФ: подробиці (відео)

Ударна авіація Повітряних сил продовжує атакувати ворога на кількох стратегічних напрямках, вражаючи позиції окупантів вогнем з повітря

6 липня 2022, 08:10 comments1013
Поділіться публікацією:

На південному напрямку українські захисники продовжують виявляти ініціативу, впевнено завдають ударів по позиціях окупантів. Так, під прицілом українських пілотів опинилися опорні пункти противника в Благодатному районі. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в офіційному зведенні Командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

Авіація ЗСУ завдала ударів по опорних пунктах РФ: подробиці (відео)

Авіація. Фото: з відкритих джерел

У звіті наголошується, що ворог також не втрачає можливості завдавати ударів по позиціях ЗСУ з повітря. Одиничними та парними ворожими вертолітними ударами Ка-52 атаковано переправу через Інгулець на півночі Херсонщини та двічі район звільненої Іванівки. Втрат немає.

Під час повітряного бою над Херсонщиною один із трійки ворожих винищувачів намагався вразити керованими ракетами "повітря-повітря" пару наших штурмовиків. Удачі не мав.

Тим часом наші авіатори вертольотами та штурмовиками завдали 2 авіаційних ударів по опорних пунктах ворога в районі Благодатного. Результати дорозвідуються.

Ракетно-артилерійські та інші підрозділи ЗСУ при відпрацюванні вогневих завдань завдали шкоди ворогові в кількості 18 живої сили, 2 самохідних артилерійсько-мінометних установок "Нона-С", 1 зенітної установки 23-го калібру, 1 гаубиці "Мста-Б", 1 броньованої та автомобільної техніки, а також 2 склади боєприпасів.

У корабельному угрупованні ворожого флоту зменшено кількість ракетних носіїв – 3 надводні, 2 підводні та 1 ВДК. Загальне спорядження – 32 крилаті ракети.

Читайте на порталі "Коментарі" — не лише Донбас: у ISW розповіли, яка ключова мета Путіна у війні проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Раді можуть скасувати обов'язкове правило для чоловіків призовного віку – отримувати дозвіл у військкоматі перед поїздкою до іншого регіону.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини