Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по системах ППО та опорних пунктах РФ на півдні

Знищено також понад 30 російських військових

Українська армія продовжує контролювати ситуацію у Південнобузькому напрямку. ЗСУ 7 листопада знищили десятки російських окупантів. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Оперативне командування "Південь" у соцмережі Facebook.

Українською авіацією по противнику завдано 8 ударів, з яких 2 – по опорних пунктах, 4 – по системах протиповітряної оборони, 2 – по скупченню техніки. Натомість ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано понад 180 вогневих завдань.

Підтверджені втрати РФ складають: понад 30 солдатів, зенітно-ракетний комплекс "Стріла", танк, 2 гармати-гаубиці, 8 одиниць автобронетехніки, склад боєприпасів у Бериславському районі.

"За уточненою інформацією, у ніч на неділю в Голій Пристані було знищено суттєві запаси палива загарбників", - додали в ОК "Південь".

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росія останнім часом змінила тактику війни проти України та наголосила на трьох основних пунктах: перекладі РФ на військові рейки; ведення геноцидного типу війни; вкидання пропагандистських наративів про тактичну ядерну зброю, “брудну бомбу” чи вибух на ЗАЕС. Про це в ефірі FREEДOM заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Експерти проаналізували ці твердження для видання "Коментарі", а також розповіли, що ми можемо протиставити такій тактиці агресора.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни назвали двох людей, від яких залежний Путін у війні проти України.