Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по позиціях росіян на кількох напрямках: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по позиціях росіян на кількох напрямках: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

7 липня 2022, 12:49 comments1634
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська авіація продовжує завдавати ударів по позиціях російських окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по позиціях росіян на кількох напрямках: подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Так, за інформацією Командування ЗС ЗСУ, вчора (6 липня) ударна авіація – бомбардувальники та штурмовики Повітряних Сил Збройних Сил України атакували ворога на Східному та Південному напрямах, вражаючи позиції окупантів вогнем з повітря.

"Знищено польовий склад боєприпасів, два командно-наглядові пункти російських окупантів, скупчення військ – до десяти одиниць бойових броньованих машин та жива сила ворога.", — Командування ЗС ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Міноборони РФ зухвало відреагували на встановлення українського прапора на Зміїному. У Міноборони РФ через встановлення українського прапора на Зміїному підняли в небо літак.

Читайте також про те, що гарантії безпеки від Німеччини та думка німців про війну: що це означає для України. Експерти пояснили, як розуміти думки німців про поступки для росії та яку вагу мають гарантії безпеки від Бундесверу.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Росія загрожує не лише Україні: про що говорять заяви спікерів Кремля – як зупинити Путіна. Представники путінського режиму продовжують показувати, що Росія готова до підвищення ставок.

Також "Коментарі" повідомляли про те, щоб щасливі операції ЗСУ вивчатимуть у Пентагоні: як українська армія підвищила свій професіоналізм. Експерт розповів, у чому прорахунок російського командування та як українська армія підвищувала кваліфікацію з 2014 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини