Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ завдала десять авіаударів на важливих напрямках: які цілі уражено - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ завдала десять авіаударів на важливих напрямках: які цілі уражено - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч противнику

1 липня 2022, 14:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська авіація продовжує страйкувати в робочій силі та обладнанням ворога. Про це повідомлялося на офіційній сторінці командування повітряними силами збройних сил України у соціальній мережі Facebook. 

Авіація ЗСУ завдала десять авіаударів на важливих напрямках: які цілі уражено - подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як інформує Командування ПС ЗСУ, за останні день (30 липня) штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м здійснили до 10 авіаційних ударів на Луганському напрямку, підтримуючи бойові дії захисників Лисичанська.  

"Удари наших льотчиків завадили просуванню окупантів на кількох важливих напрямках. Уражено логістичні центри ворога, пункти забезпечення пальним, бойову броньовану техніку та живу силу.", — повідомляє Командування ПС ЗСУ. 

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Україні потрібні системи ПРО: як захистити міста від ракет та як працює ППО. Навіщо протиракетна оборона – розповіли у Командуванні повітряних сил. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Держдумі хочуть полегшити анексію українських територій: що це означає – чи розвалиться сама Росія. Експерти проаналізували ініціативи депутатів Росії про анексію та прийняття до складу країни-агресора нових територій. Детально про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що терміни перелому у війні знову зміщуються: США дають зброю – коли гнатимемо окупанта. За допомогою західної зброї ЗСУ мають змусити супротивника спочатку перейти повсюдно до оборони, після чого почати відступати. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформував про те, що Зміїний – наш: чому ця перемога є дуже важливою для України – що чекати далі. Невеликий клаптик суші в Чорному морі, острів Зміїний, у ході російсько-української війни набув найважливішого значення. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини