Головна Новини Суспільство Війна з Росією Авіація ЗСУ вдарила по окупантах відразу в п'яти населених пунктах Херсонщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ вдарила по окупантах відразу в п'яти населених пунктах Херсонщини

За добу на Донбасі українські захисники відбили сім ворожих атак

10 червня 2022, 08:45 comments1687
Поділіться публікацією:

В Херсонській області українські військові продовжують наступати не тільки на землі, а й в небі, наносячи нищівних ударів по противнику. Так, під прицілом нашої авіації опинилися опорні пункти та місцям скупчення противника в п'яти населених пунктах нині окупованої Херсонщини. Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

Авіація ЗСУ вдарила по окупантах відразу в п'яти населених пунктах Херсонщини

Авіація. Фото: УНІАН

"Наша авіація завдала серію ударів по опорних пунктах, місцях скупчення техніки та особового складу і польових складах противника в районах п’яти різних населених пунктів Херсонщини", — йдеться у повідомленні.

На Південнобузькому напрямку підрозділи ворога ведуть оборону. З метою посилення угруповання противник провів переміщення підрозділів. Вживає заходів з інженерного обладнання раніше зайнятих рубежів. Зокрема відзначається встановлення мінних загороджень в районі населеного пункту Високопілля.

За минулу добу захисниками та захисницями України на Донецькому та Луганському напрямках відбито сім атак ворога, знищено десять танків, сім артилерійських систем, чотири бойові броньовані машини, три спеціальні броньовані автомобілі, чотири одиниці автомобільної техніки та склад з боєприпасами противника. Підрозділами протиповітряної оборони збили п’ять безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10".

Раніше авіація ЗСУ завдала удари по скупченню сил РФ на півдні та по одному з опорних пунктів ворога на Херсонщині. Ракетно-артилерійські підрозділи знищили 30 супротивників та три польові ворожі склади боєприпасів.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Зеленського розповіли, скільки щодня гине українських військових, назвавши головну причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло — на Харківщині росіянам стає все важче. Так окупанти склали зброю – відмовилися виконувати наказ командирів після бою з ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

одессит

10 червня 2022, 12:44

Спасибо,родненькие ВСУ!


Новини