Головна Новини Суспільство Війна з Росією Атака окупантів на Харків: кількість загиблих різко зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака окупантів на Харків: кількість загиблих різко зросла

Щонайменше десять людей отримали поранення

6 квітня 2024, 08:05
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська в ніч проти 6 квітня атакували місто Харків. Як передає портал "Коментарі", за повідомленням голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синегубова, внаслідок нічних ударів ворога загинули 6 людей і ще щонайменше десять отримали серйозні поранення.

Атака окупантів на Харків: кількість загиблих різко зросла

Удар по Харкову. Фото: Олег Синєгубов у Телеграм

"Щонайменше 10 поранених, люди отримали вибухові травми та осколкові поранення. Стан постраждалих – легкий та середній", — розповів голова Харківської ОВА.

Він уточнив, наймолодшому потерпілому 23 роки, хлопець отримав вибухову травму та уламкові поранення.

У середньому стані також 25-річна та 71-річна жінки, шість чоловіків від 35 до 85 років.

Інші постраждалі – з легкими пораненнями.

За словами Олега Синегубова, російські загарбники пошкодили багатоповерхівки, АЗС, магазин, автомобіль. Усі цілі супротивника – виключно цивільні об'єкти. Наразі всі служби усувають наслідки російського терору.

Варто зазначити, що російські загарбницькі війська стали все частіше і частіше атакувати Україну, завдаючи комбінованих атак. Загарбники застосовують різні види ракет і комбінують їх із ударними БПЛА.

Читайте також на порталі "Коментарі" — піврічне зволікання з ухваленням рішення про допомогу Україні з боку США викликає зрозуміле здивування, а то й обурення у нашої країни, яка стікає кров'ю. При цьому життями українців грають не лише республіканці, які гальмують ухвалення відповідного законопроекту, а й демократи, у яких, враховуючи, що саме вони зараз при владі, є чимало відповідних важелів. Не виключено, що свою згубну роль відіграє позиція радника президента США з нацбезпеки Джейка Саллівана, на страхах якого щодо ескалації успішно грає Кремль. Чому США, які є лідерами демократичного світу, допустили російсько-українську війну, не змогли її швидко зупинити і не допомагають Україні (яка бореться не просто за себе, а й за весь демократичний світ) так, як могли б? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/8936
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини