Головна Новини Суспільство Війна з Росією Атака дронів на резиденцію Путіна: у розвідці Британії озвучили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака дронів на резиденцію Путіна: у розвідці Британії озвучили подробиці

Британська розвідка підтвердила атаку дронів на Сочі, де знаходиться резиденція Путіна

7 жовтня 2023, 10:52
Поділіться публікацією:

Дрони атакували чорноморський курорт Сочі вдруге за два тижні. Це місто тісно пов'язане з російським диктатором Володимиром Путіним. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони Великобританії у Twitter.

Атака дронів на резиденцію Путіна: у розвідці Британії озвучили подробиці

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Британські експерти підтверджують, що 1 жовтня 2023 року дрони атакували Сочі. За даними, які з'явилися в ЗМІ, в аеропорту було пошкоджено місце посадки вертольота.

Також 20 вересня попередня атака дронів викликала велику пожежу на нафтосховищі поблизу аеропорту. Це був перший зафіксований удар по Сочі після вторгнення Росії до України.

"Сочі є популярним місцем відпочинку, тісно пов'язаним із президентом Росії Володимиром Путіним, і є літньою базою для багатьох представників російської еліти", — йдеться у звіті розвідки.

Британські розвідники зазначають, що удари по Сочі – це чергове підтвердження того, що росіяни, які проживають далеко від українського кордону, все виразніше відчувають війну та її наслідки для Росії. Українці дають зрозуміти, що від ударів сьогодні не зникне ніхто з росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про те, що російський диктатор Володимир Путін тепер робить ставку у війні на виснаження України, а також на те, що ключові країни-партнери Києва втомляться від війни та перестануть надавати українцям необхідну допомогу, кажуть уже не лише у нашій країні, а й за кордоном. Причому британський політолог Марк Галеотті взагалі заявляє, що Путін хоче "вічної" війни з Україною, сподіваючись таким чином продовжити контролювати росіян, посилювати репресії. І навряд чи випадково на цьому тлі з'являються повідомлення, що вже у листопаді Путін, який править РФ понад 20 років, оголосить про рішення балотуватися на новий президентський термін (під вибори у березні 2024 року). Що можна зараз сказати про становище Путіна? Чи ризикне він балотуватися знову? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини