Головна Новини Суспільство Війна з Росією Армія РФ отримала уже другу в цьому році партію БМП (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Армія РФ отримала уже другу в цьому році партію БМП (ВІДЕО)

Міністерству оборони Росії відвантажили нову партію бойових машин піхоти БМП-3

14 квітня 2023, 22:26 comments6148
Поділіться публікацією:








Армія країни-агресорки отримала обіцяні бойові машини піхоти (БМП). Це друга партія від "Курганмашзавод" бойових машин піхоти переданих у 2023 році, пишуть "Коментарі".

Армія РФ отримала уже другу в цьому році партію БМП (ВІДЕО)

Військові Росії отримали другу у 2023 році партію БМП-3

Виготовленням військових машин займається підприємство "Курганмашзавод", яке входить до холдингу "Высокоточные комплексы" російської корпорації "Ростех". Друга партія БМП-3 передана у рамках виконання державного оборонного замовлення, що було заплановане на перший квартал. На оприлюдненому відео підприємства видно, що було відправлено декілька десятків бойових машин.

Бойові машини піхоти пройшли всі необхідні ходові та стрільбові випробування на полігоні підприємства. Поставлена ​​техніка оснащена основним прицілом навідника-оператора "Содема" та додатковими комплектами захисту – броньовими екранами та решітками.

Сьогодні "Курганмашзавод" через великі замовлення працює у посиленому режимі шість днів на тиждень по 12 годин, а на деяких ділянках встановлено цілодобовий графік. Першу партію було відправлено на початку лютого цього року. Тоді також не повідомлялась точна кількість відправлених машин.

БМП-3, на відміну від попередніх версій, має нові ходову частину, двигун, систему озброєння, гідромеханічну трансмісію. Окрім того, виробник заявив і про підвищену захищеність екіпажу. На нових бойових машинах піхоти країни-агресорки встановлені водометні рушії, які використовуються для форсування водних перешкод. Переднє розташування моторно-трансмісійного відділення замінено на кормову – за танковою схемою. Це покращує огляд механіка-водія, життєздатність внутрішнього об’єму, також вигідніше розподіляється вага по довжині машини.


Нагадаємо, як йшлося на порталі "Коментарі", саме ж оснащення БМП-3 включає 100-мм гармату 2А70, 30-мм автоматичну гармату, 7,62-мм кулемет ПКТ, систему керування вогнем, напівавтоматичний механізм заряджання, приціл з функцією нічного бачення, стабілізатор озброєння.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — трансформація “Укроборонпрому”: Яка доля чекає державний концерн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини