Головна Новини Суспільство Війна з Росією Армії України потрібно перейти до глухої оборони: військовий назвав причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Армії України потрібно перейти до глухої оборони: військовий назвав причини

Потрібно зберегти людей і дотримуватися курсу спрямованого на утримання нинішніх позицій, вважає командир взводу БПЛА 59-ї ОМБр Андрій Серган

6 грудня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Військовим Сил оборони України потрібно переходити в глуху оборону, бо російські  окупанти скупчили сили, безпілотники  та багато  артилерії. Тепер  потрібно  берегти  військових  і  брати курс на утримання позицій. Про це сказав командир взводу БПЛА 59-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка ЗСУ Андрій Серган.

Армії України потрібно перейти до глухої оборони: військовий назвав причини

Військовий заявив, що треба перейти в глуху оборону (фото з відкритих джерел)

Як  інформує Радіо Свобода, військовий заявив, що на цьому етапі війни  потрібно перейти до глухої  оборони.

" Найперше — зберегти людей, закопатися максимально, замінуватися, щоб нас не вибили звідти (із займаних позицій) за будь-яких умов", — говорить  Серган.

Як далі стверджує  командир 59-ї ОМБр, все залежить  від політики, постачання озброєння, боєприпасів і роботи наземних дронів.

"...На цьому етапі потрібно переходити в глуху оборону, це моя точка зору... А там буде видно, можливо, і збережемо Авдіївку. Це все залежить навіть не від військових, це все залежить від політики, від постачань озброєння, боєприпасів і тих самих наземних дронів. Тільки тоді можна говорити про результати — збережемо ми Авдіївку. чи ні", — каже український військовий.

Ще Андрій Серган   говорить,  що  російська армія  продовжує  штурмувати  позиції  українських військових.

"Ще раз повторюю, якщо навіть буде втрата заводу (Авдіївського коксохіму), що, звичайно, стратегічно невигідно, але це не втрата країни. Це всього лише крок назад, потім треба буде зробити два кроки вперед. Тому важливо не нагнітати ситуацію...",- завершив український захисник.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, скільки снарядів отримали ЗСУ замість обіцяного мільйонаВпродовж поточного року Україна отримала від країн ЄС лише 480 тисяч снарядів, тоді як Брюссель обіцяв мільйон боєприпасів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини