Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович заявив, що Україну очікує нова хвиля мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович заявив, що Україну очікує нова хвиля мобілізації

Арестович анонсував нову фазу війни

18 жовтня 2022, 00:23 comments3512
Поділіться публікацією:

Через те, що Росія відправляє на війну в Україну нових окупантів, чергова хвиля мобілізації може статися й в нашій країні. Таке припущення зробив радник Офісу президента Олексій Арестович під час  розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним 17 жовтня.

Арестович заявив, що Україну очікує нова хвиля мобілізації

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"Україна трохи розслабилась. Відбувається друга фаза війни, противник знайшов способи ведення бойових дій, які для нас становлять значну проблему.  Після Харківської операції виникло відчуття, що це — там, десь далеко. У нас склався такий громадський договір, що десь воює армія та добровольці, а інші можуть посидіти у кафе. Виявилось, що це не так. Вони насичують війська мобілізованими, які так-сяк стріляють, але все одно — стріляють. І ми залазимо в нову фазу війни, яка буде непроста. Від нас потрібна знову мобілізація — психологічна, військова, політична. Цілком ймовірно, що продовжиться мобілізація особового складу. Для цього потрібно бути готовим. Бо коли сюди прийдуть мільйони російських мобілізованих, нам треба буде теж мобілізація", — заявив Арестович. 

Нагадаємо, що  "Коментарі" інформували про те, що Путін оголосив війну не лише Україні. Росія веде війну не просто проти України. Дії президента Росії Путіна є "оголошенням війни усьому вільному демократичному світу". Тому європейським країнам потрібно бути напоготові, зокрема, треба бути уважною владі Німеччини, де Путін здатний організувати політичні вбивства. Глави двох найбільших розвідувальних служб Німеччини звинуватили президента Росії Путіна в тому, що він де-факто напав на весь Захід, напавши на Україну. Глава Федеральної розвідувальної служби Бруно Каль заявив, що, судячи з дій Кремля, Путін сьогодні веде війну не лише проти України, а й проти всього західного світу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини