Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович вперше назвав загальну кількість втрат України у війні та розкритикував союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович вперше назвав загальну кількість втрат України у війні та розкритикував союзників

На думку Арестовича, від початку повномасштабної війни Україна втратила близько 10 тис. військових

10 червня 2022, 23:25 comments4753
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович підрахував, що з початку війни України втратила близько 10 тисяч захисників. Він також зазначив, що на початку повномасштабного вторгнення гинули  100 військових за добу. Також Арестович дорікнув союзникам, які надто повільно постачають Україні зброю. Про це політик заявив під час ефіру  з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним.

Арестович вперше назвав загальну кількість втрат України у війні та розкритикував союзників

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"У нас на початку конфлікту в середньому гинуло 100 на добу. Але в російській армії в перші 20-30 днів гинули 1000 на добу. Зараз 200-300 гинуть, не менше. Ну, подивився, за сьогодні тільки, щоправда, сьогодні нетиповий день, надто вже добре відпрацювала артилерія, тому осіб 600 за добу приговорили, не менше. Воно так і буде: один до п’яти, один до трьох, один до шести. ось так коливатися", –  повідомив Арестович.

Потім Марк Фейгін уточнив в Арестовича, що виходячи з підрахунків  радника голови Офісу президента, чи можна сказати, що ЗСУ втратили до 10 тис. військових.

"Так, десь так", – відповів  Арестович.

Обговорюючи втрати України, Арестович дорікнув західним партнерам, які дуже повільно передають зброю для захисту України.

"Навіть сьогоднішній день показав, що якби засобів у нас було втричі більше, ми  б вирішили проблеми з цими страшними російськими наступами в усіх цих страшних місцях дуже швидко", – сказав Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів про знищення найманців у Херсонській областіза словами Арестовича, у населеному пункті Чкалово (Херсонська область) українська артилерія завдала удару по позиціях противника. Повідомляється про знищення арабських найманців. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини