Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, як Залужний став головнокомандувачем ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, як Залужний став головнокомандувачем ЗСУ

Олексій Арестович стверджує, що разом із заступником голови ОП Романом Машовцем склав протекцію при призначенні генерала Залужного головкомом ЗСУ

30 листопада 2023, 19:05 comments5332
Поділіться публікацією:








Колишній скандальний радник Офісу президента Олексій Арестович знову говорить про свої колишні заслуги. Тепер він стверджує, що разом із заступником керівника ОП Романом Машовцем посприяв тому, щоб  на пост головнокомандувачем ЗСУ призначили генерала Валерія Залужного.

Арестович розповів, як Залужний став головнокомандувачем ЗСУ

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"Багато хто скаже, що я хизуюся. Рекомендував (Залужного на посаду головкому — ред.) — це м'яко сказано. Інтрига була при заміні Хомчака (ексголовком ЗСУ). У нас з Романом (Машовцем – ред.) дуже боліла душа. Ми провели інтригу, за якою серіал би зняти", – розповів Арестович.

Також він розповів, що Машовець саме спочатку пропонував іншого генерала на цю посаду. Але, його не вибрали, а нібито  послухали Арестовича.

"За Залужного стояв я.Призначав, звичайно, президент, але ми трохи постаралися", – сказав він, вихваляючи себе.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Арестович зробив заяву про закінчення війни. Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович стверджує, що найважче для України буде не пережити зиму, а прийняти думку, що Захід ніколи не хотів "перемагати Росію". Таким чином Арестович зробив прогноз на війну та майбутні події в Україні. 

Популярний блогер вважає, що Захід не зрадив Україну, адже не використовує концепцію "вірність/зрада". За словами Олексія Арестовича західні країни застосовують радше ідею "вигідно/не вигідно". Арестович вважає, що Україна створила "патріотичний лубок", який протистоїть "нашестю нової орди" та вимагає гроші та зброї у країн Заходу. Натомість Захід продовжує співпрацювати з Росією.

Колишній радник Офісу президента закликав підрахувати можливості України у протистоянні з Росією.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 листопада 2023, 19:18

Знайшов чим хвалитись. Що тут гарного? Це тільки доводить що всі владні призначення відбувається на підставі грошей і кулуарного інтриганства. Країна Фюрера не тільки суцільна підробка і тотальна корупція, ще й суцільне інтриганство.


Новини