Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів про таємні переговори Кремля щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів про таємні переговори Кремля щодо України

Арестович заявив, що росіяни намагаються легалізувати окупацію українських територій

17 жовтня 2023, 22:55 comments1498
Поділіться публікацією:

Представники російської влади  намагаються вести підкилимні  перемовини по Україні.  Москва чинить  шантаж масованими ударами по об'єктах інфраструктури.

Арестович розповів про таємні переговори Кремля щодо України

Алексей Арестович (фото из открытых источников)

"Ніякої таємниці немає. Подивіться на спроби Туреччини постійно виступити посередником, подивіться на публікації в The New York Times про те, що Бернс (директор ЦРУ) зустрічався з Наришкіним (глава служби зовнішньої розвідки РФ). Це аналітика того, що є у відкритих джерелах. Переговори так чи інакше йдуть, плюс постійні заяви глави МАГАТЕ. У нашій пресі є повідомлення про переговори щодо долі Запорізької АЕС", -  розповідає   екс-радник офісу президента Олексій Арестович, коментуючи ситуацію  ТСН.

Як він продовжив, Кремль   хоче  виторгувати території  Запорізької, Херсонської, Донецької, Луганської  областей  України та  Крим, які  їм потрібно, аби  через років 10 все повторилось.

"Друге — я підозрюю, що нейтралітет України. Проблеми мови, церкви — це другорядне, щоб торгуватися з більш високої гірки", — зазначає екс- радник ОП.

Арестович продовжив, що  не виключає, що  РФ може   торгуватись  за обмежену армію, ще зняття  санкцій Заходу.

"Вони намагаються створити з зернової угоди прецедент зняття санкцій. Вони намагаються показати, що у них є дієвий механізм, який призведе до силового зняття обмежень", — підсумовує  Олексій Арестович.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про таємні переговори з Росією про УкраїнуБілий дім не санкціонував і не давав згоди на непублічні переговори, які колишні урядовці нацбезпеки США проводили із главою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Як зазначило одне із джерел, адміністрація Джо Байдена не була серед ініціаторів таких переговорів. Також у Білому домі дуже негативно поставилися до такої ідеї переговорів на цьому етапі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини