Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович оцінив потенційний повторний наступ росіян на Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович оцінив потенційний повторний наступ росіян на Київ

Арестович заявив, що Україна підготувалась до потенційного наступу на Київ

28 вересня 2022, 23:31 comments1336
Поділіться публікацією:

Україна добре захистила столицю своєї держави, в разі повторного наступу РФ. На думку радника Офісу президента Олексія Арестовича, раніше професійні військові не змогли захопити Київ, а тепер — це не зможуть зробити й мобілізовані росіяни. Таку заяву він зробив під розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним. 

Арестович оцінив потенційний повторний наступ росіян на Київ

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

"Беремо Київський напрямок. Тоді ці "герої" приїхали сюди з елітних частин — десантники, кращі мотострілецькі підрозділи. І вже через місяць ми їх вибили. Навіть якби на Київ йшла 100- тисячна армія, їм було би ще гірше, бо однією з їхніх проблем під Києвом було те, що їх було занадто багато. Місцевість не дозволяє використовувати таку кількість людей. Тоді ми були не готові до оборони. Зараз все по-іншому. Вони нічого не доб'ються. Вони не вміють воювати, а військова справа — це дуже складна річ  До того ж російська армія вже не настільки професійна. А зараз якщо вони підуть знову, ми їх виб'ємо, втрати у них будуть страшні. ", — заявив Арестович. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Арестович розповів про ситуацію на Херсонському напрямкуБійці ЗСУ нашої країни  на Херсонському напрямку  переважають окупантів  в силах далекобійної артилерії  і ,завдаючи  удари по ворожих  угрупованнях, послаблюють їх сили, щоб вони повністю  "посипалися". Позаштатний радник Офісу президента нашої країни, розповідаючи про ситуацію під Херсоном  сказав, що Збройні сили України реалізують вогневу перевагу над противником на Херсонському плацдармі. Також Олексій Арестович повідомив, що наші захисники, завдаючи відчутних втрат окупантам на херсонському напрямку, посилаючись на інформацію українського командування, знищили баржу з трьома "Панцирями". за його словами, здобич виявилась дуже цінною.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини