Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович назвав найважливішу проблему в Україні під час війни та заступився за Безуглу
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович назвав найважливішу проблему в Україні під час війни та заступився за Безуглу

Арестович заявив, що Україна успадкувала найгірші практики “совка”- відсутність критики та репресування критиків.

3 липня 2024, 20:10
Поділіться публікацією:

 Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович висловив свою думку про найважливішу проблему в Україні, яка, на його погляд, призводить до загибелі людей та "руху до програшу" під час війни. Він вважає, що це відсутність критики та "совкове" ставлення до тих, хто критикує систему.

Арестович назвав найважливішу проблему в Україні під час війни та заступився за Безуглу

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Арестович висловив цю думку у своєму Telegram-каналі, цитуючи британського письменника, філософа та консерватора Роджера Скрутона, який відзначив, що головною різницею між СРСР і Заходом є те, що на Заході критиків політичної та соціальної системи нагороджували, а в СРСР – репресували.

Арестович наголосив, що Україна успадкувала найгірші практики "совка" – відсутність критики та репресування критиків.

"В Україні лише кілька людей дозволяють собі відкриту критику системи, яка не цінує життя українців, вбиває економіку та сподівання на майбутнє. Де ці люди та як до них ставиться суспільство, яке вивчило, що критикувати під час війни заборонено? Мар'яну [народну депутатку Мар'яну Безуглу], яка чи не єдина з чинних політиків, хто озвучує реальні проблеми в армії та пропонує рішення – записали у фрики та божевільні. Ціна відсутності критики під час війни – життя людей та рух до програшу", – зазначив Арестович.

Він додав, що Україна стане частиною Заходу, коли усвідомить, що "критика – це не злочин проти народу, а реальна можливість ставати сильними та незалежними".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Арестович розповів, що не йде воювати за УкраїнуКолишній радник Офісу президента та популярний український блогер Олексій Арестович розповів, що з радістю став би на захист України, однак не буде це робити через високий шанс загинути. За його  словами, він може таким чином нашкодити іншим захисникам України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини