Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович анонсував ряд кроків, які відбудуться між Україною та РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович анонсував ряд кроків, які відбудуться між Україною та РФ

Арестович вважає, що вже скоро бойові дії в Україні будуть зупинені

4 липня 2024, 19:03
Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що навіть попри те, що Сили оборони отримують більше різних зразків західної зброї, вони почали нібито воювати гірше.

Арестович анонсував ряд кроків, які відбудуться між Україною та РФ

Олексій Арестович

На його думку, головна проблема у "організаційних проблемах". Як приклад він навів закон про мобілізацію, який вкрай був потрібен військовим, проте Верховна Рада не могла його ухвалити пів року, бо депутати намагалися собі вторгувати політичні бали і сподобатися електорату.

Арестович заявив, що мовляв поки в Україні був "простій", терористична Росія навпаки активізувалася у всьому і змогла наростити темпи.

"З такими темпами через два роки ми протистоятимемо армії зовсім іншого рівня. Якщо ж ми ухвалимо відповідні рішення у своїй армії зараз, то плоди будуть видні також через кілька років, але передумов до усвідомлення та прийняття таких рішень у нас не видно. Та й без реформування усієї державної системи це практично неможливо", — заявив Арестович.

При цьому Арестович припустив, що уже найближчим часом бойові дії будуть припинені і буде оголошено про початок так званих мирних переговорів між Україною та Росією.

"Якщо громадяни оберуть збереження самовбивчої ідеології, збереження корумпованої форми держави, де не цінують людей, то до 2027 року доведеться знову зустрічати в розкраденій країні путінську армію, яка буде вже зовсім по-іншому підготовленою", — попередив він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Арестович зараз знаходиться за кордоном. За його словами, він не їде воювати в Україну, бо боїться за своє життя. Він стверджує, що буцімто, координати місця його знаходження передадуть росіянам і його просто вб’ють.

При цьому відомо, що кремлівський диктатор Путін заявив, що мирну угоду можна укласти на основі стамбульських домовленостей. Проте він відкинув ідею припинення бойових дій в Україні для того, щоб почати процес мирних переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини