Головна Новини Суспільство Війна з Росією Андрій Крищенко: в російських окупантів завдання захопити Бахмут до 1 січня, але їм це не вдасться
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Крищенко: в російських окупантів завдання захопити Бахмут до 1 січня, але їм це не вдасться

Крищенко повідомив, що у першу лінію атаки ідуть так звані вагнерівці і мобілізовані

25 грудня 2022, 15:44
Поділіться публікацією:

Російська окупаційна армія намагається зайти в Бахмут з різних боків. Їм поставлено завдання захопити місто до 1 січня. Про це в інтерв’ю Censor.net повідомив підполковник Національної гвардії, колишній заступник голови КМДА  Андрій Крищенко, що воює на фронті.

Андрій Крищенко: в російських окупантів завдання захопити Бахмут до 1 січня, але їм це не вдасться

Андрій Крищенко (фото з відкритих джерел)

"Перший check time на захоплення Бахмута давали до 9 травня, тепер — до 1 січня. Але я думаю, це їм не вдасться ні до 1 січня, ні до 1 лютого. Наскільки я розумію настрій бійців, спротив досить серйозний, вибудована оборона, завдаються ураження", — сказав Андрій Крищенко.

Він повідомив, що у першу лінію атаки ідуть так звані вагнерівці і мобілізовані. За ними — кадрові дивізії і бригади Збройних сил РФ. Професійні російські військові переважно керують штурмовими загонами, інших Росія використовує як гарматне м’ясо, щоби виснажити Сили оборони.

Дисципліна підтримується за рахунок позасудових страт. Вагнерівцям заборонено відтягувати поранених, допоки не дозволять евакуацію. Їхні тіла повсякчас лежать просто перед нашими позиціями. Через це, вважає Андрій Крищенко, охочих воювати серед російських ув’язнених насправді небагато, а відео за участю керівника ВПК "Вагнер" Євгенія Пригожина скоріше є "показовою картинкою".

"Думаю, не виключено, що засудженого можна викупити під приводом його поїздки на війну. Зімітувати, що його там убили, змінити документи. Свого роду бізнес на втечі з місць відбування покарань. Платять гроші, пишуть, що Іванов пішов воювати і загинув, а за документами він стає Петровим", — сказав підполковник Нацгвардії.

Він наголосив, що українські захисники зроблять все, аби утримати Бахмут, адже захоплювати позиції заново важче, ніж їх обороняти, і жертв може бути більше.

Андрій Крищенко також озвучив власну думку щодо термінів закінчення війни: "Рік-півтора, якщо рахувати від початку повномасштабного наступу… Ми нікому не віддамо ні Криму, ні Донбасу. Для того й воюємо, щоб не було таких компромісів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

uuuu

25 грудня 2022, 18:36

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини