Головна Новини Суспільство Війна з Росією Андрій Данилко та його команда не змогли виїхати з України: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Данилко та його команда не змогли виїхати з України: яка причина

Андрій Данилко разом зі своєю командою планував вирушити у тур містами США та Канади

18 квітня 2023, 23:10 comments2040
Поділіться публікацією:

Українська зірка Андрій Данилко  мав бажання  їхати з України, щоб  виступити з творчим  туром  містами Сполучених Штатів  та дати концерти в Канаді. Але заплановане не вдалось реалізувати.  Про це він повідомив  на  власній сторінці в соціальних мережах.

Андрій Данилко та його команда не змогли виїхати з України: яка причина

Андрій Данилко (фото з відкритих джерел)

Виконавець в ролі  Вєрки Сердючки та вся його команда  повинні  були відправлятись  з концертами містами Сполучених Штатів та Канади. Але концерти  довелось перенести на осінь, бо діють нові правила виїзду артистів-чоловіків за межі України. Не всі артисти, задіяні в концертах,  встигли оформити всі виїздні  документи.

"Ми маємо велику команду, всі з різних куточків країни, і не всі встигли вчасно оформити документи, необхідні для виїзду за кордон за новими правилами. Ми не могли вирушити в тур в неповному складі, адже якість та рівень наших шоу залежить від кожного з учасників бенду. Нам щиро шкода, що обставини зіграли проти нас, але скоро ми неодмінно приїдемо до вас, щоб підтримувати Україну. Всі квитки залишаються дійсними на нові дати, які оголосимо вже незабаром. Тож дуже просимо вас зберегти квитки, бо Вєрка, Мама і всі-всі-всі чекають на зустріч з вами", — повідомив своїм шанувальникам  Андрій Данилко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Данилко зібрався поїхати до Москви.Відомий в Україні  виконавець  Андрій Данилко  повідомив,  що він  робитиме, як вирушить  до російської столиці.  Він  сміється над  "санкціями", що  введені в Росії проти співака. Зокрема, знаменитій Вєрці Сердючці, як і іншим  її колегам, на 50 років заборонено їздити до  РФ. Зараз музикант стверджує, що  його  не засмутила  така новина, бо  він особисто  осуджує  російського президента та  жахливі вчинки, що він ініціює.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

19 квітня 2023, 08:35

Не хватает секса или отношений? Красивые и не очень, свободные и замужные все они ищут мужчин. Здесь легко найти девушку, любовницу или телку на ночь, не упусти свой шанс----- https://urlis.net/club


Новини