Американський генерал назвав причину, чому Україна переможе

Американський генерал Бен Годжес, який прогнозував, що Україна до Нового року звільнить Херсон розповів причини, чому Росія програє у війні.

Американський військовий, який був командувачем армії США в Європі Бен Годжес роповів про головні причини, чому Україна переможу у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter американського генерала.

Американський генерал Бен Годжес раніше повідомляв, що ЗСУ зможуть звільнити тимчасово окупований Херсон до кінця 2022 року, що і відбулось. Також Годжес дав свій прогноз на те, коли Україна звільнить Маріуполь і Мелітополь, американець вважає, що це може відбутись у січні 2023 року.

Годжес назвав головну причину, чому Росія програє війну. На думку американського генерала у всьому винна російська військова культура.

"Причина, чому я впевнений, що Україна переможе... російські військові не є організацією, яка навчається. Нездатність забезпечити польову дисципліну та захист сил у зоні бойових дій після десяти місяців важких втрат є доказом того, що у них немає хороших сержантів або культури, щоб вчитися на помилках", - пише Годжес у Twitter.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про можливий напад збоку Росії на 2023 рік, який був складений на основі аналізу генерала Фінляндії. На думку фінського військового на напад слід очікувати в середині зими або на початку весни 2023 року.

Також "Коментарі" писали про генерала армії США, який сказав, що Україна "не може виграти війну в обороні". На думку військового Україна має змінити тактику і почати атакувати. Для цього Збройні сили України мають отримати сучасні танки та ракети дальньої дії типу "земля-земля".