Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американці змінили маршрути безпілотників над Чорним морем
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці змінили маршрути безпілотників над Чорним морем

Після враження свого дрона росіянами

22 березня 2023, 13:21
Поділіться публікацією:

Безпілотники США змінили маршрути над Чорним морем після інциденту з російськими літаками – враження американського дрону MQ-9 Reaper російським винищувачем. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на CNN.

Американці змінили маршрути безпілотників над Чорним морем

Росія знищила американський MQ-9 Reaper

Тимчасово польоти у міжнародному повітряному просторі здійснюються подалі від повітряного простору довкола Кримського півострова та східних частин Чорного моря, зазначили неназвані джерела видання. Це зроблено для того, щоб "уникнути провокацій". Зазначається, що Росія може спробувати в односторонньому порядку оголосити про закриття повітряного простору на більшій території навколо південної та східної України, намагаючись відсунути американські безпілотники якнайдалі.

Нагадаємо, що раніше Росія пригрозила США. Росія попередила Сполучені Штати не використовувати безпілотні літальні апарати над частиною Чорного моря, адже тоді армії РФ доведеться схвалити "контрзаходи", заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков.

"Ми застерігаємо їх від спроб грати на нервах, випробовуючи наше терпіння", — сказав Рябков.

Після враження 14 березня американського дрону росіяни заявляли, що вони не зацікавлені у посиленні конфронтації з Росією, але їх не влаштовує, що американські безпілотники, на їхню думку, постачають розвіддані Україні. Їх, вважають рашисти, Україна використовують для ударів по Криму.

Також "Коментарі" писали, що Україна використовує картонні безпілотники. Австралійська компанія виробляє та відправляє близько 100 дронів з картону до України. Вони легкі у транспортуванні, ціні та можуть виконуватися для різних завданнь на полі бою чи доставляти продукти, медичні засоби чи боєприпаси для українських сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 березня 2023, 13:36

Боягузи. Так вони завжди програвали тоталітарним режимам, УПАшистам. Саме тому, після старих Пінокіо Рузвельта і Черчіля комуняки поширювалися світом. Особливо за правління українського зла Хрущова і Брежнєва. США і ЄС самі ні на що не здатні, а чужим життям Крим повернуть. Раді що знайшли божевільного Карлушу і його банду.


Новини