Головна Новини Суспільство Війна з Росією Актор, який родом з Росії, пішов добровольцем на фронт та розповів про службу в ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор, який родом з Росії, пішов добровольцем на фронт та розповів про службу в ЗСУ

Печериця сказав, що перебуває там, де повинен

14 березня 2023, 23:15 comments2511
Поділіться публікацією:

Відомий  кіноактор Олександр Печериця, як тільки почалось повномасштабне російське вторгнення, відразу записавсь  до лав ЗСУ. Він зізнається, що як і всі, мав страх, проте не міг  поступити  по-іншому.

Актор, який родом з Росії, пішов добровольцем на фронт та розповів про службу в ЗСУ

Олександр Печериця (фото з відкритих джерел)

"У мене було два варіанти — чекати і ховатися, або спробувати захищати. Я вибрав другий варіант, і пішов у військкомат. Я побачив цей натовп із зарядженими очима, від них виходила сила, і мене відразу відпустило. Я почав дихати! І тут я зрозумів, що я там, де повинен бути", — розповів артист під час ефіру програмі "ЖВЛ".

Ще він зазначив, що  для нього — це особиста війна, і висловив подяку батькам, що  виховали його  українцем.

"Хочу відстояти своє право на те життя, яким я жив. Спасибі батькам, дідам і прадідам, що у мене є ця кров. Я пишаюся цим. Україна має бути українською. Спасибі, Боже, що я не м*скаль", — заявив  актор.

Олександр Печериця народивсь в  Санкт-Петербурзі, проте за якийсь час  батьки разом зі своїм сином  переїхали в місто Краматорськ.. Саме в Україні він здобув акторську освіту.

Молодий актор  став відомим, зігравши в  серіалі "Кріпосна". Також він  отримував ролі  в інших популярних  телесеріалах — "Місце під сонцем", "Мертві лілії", "Центральна лікарня", "Сашка", "Врятувати маму".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російському актору, який розкритикував війну проти України, погрожують. За словами актора Дмитра Назарова, що критично оцінив діяльність  кремлівського режиму і його війну проти   України,  йому тепер адресують свій негатив мешканці РФ.  Зірковий актор  серіалу "Кухня" зізнається, що через свої погляди отримує послання з погрозами, які адресуються не тільки йому, але й дружині.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини