Головна Новини Суспільство Війна з Росією Аеропорт «Жешув» для вбивства Зеленського вибрали невипадково. Які цілі переслідувала РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Аеропорт «Жешув» для вбивства Зеленського вибрали невипадково. Які цілі переслідувала РФ

Росія невипадково вибрала для організації замаху на президента Володимира Зеленського аеропорт «Жешув» написав у колонці для 24 каналу політичний оглядач Віталій Портніков. За його словами, таким чином РФ вдарила б і по НАТО

19 квітня 2024, 21:22 comments6958
Поділіться публікацією:

Як вважає Віталій Портніков, Росія зацікавлена у вбивстві президента Володимира Зеленського. Більше того, на його думку, Зеленський для російського диктатора Володимира Путіна, як Лев Троцький для Сталіна. При цьому експерт підкреслив, що Троцький був вбитий громадянином Мексики, який був завербований радянськими спецслужбами. Таким чином, СССР хотіла приховати свій злочин.

Аеропорт «Жешув» для вбивства Зеленського вибрали невипадково. Які цілі переслідувала РФ

Володимир Зеленський

Як вважає Портніков, ситуація щодо ліквідації президента Зеленського спецслужбами країни-агресора є абсолютно аналогічною. За його словами, справа у тому, що Зеленський очолює державу, яку російський диктатор намагається ліквідувати, щоб потім приєднати до РФ.

Власне тому, підкреслює політичний аналітик, спецслужби країни-агресора можуть припускати, що вбивство Зеленського якось допоможе їх досягнути тих цілей у війні, які їм російський диктатор поставив ще у 2022 році.

При цьому Портніков підкреслив, що Жешув є важливим містом і з нього можуть відбуватися міжнародні вильоти президента Володимира Зеленського. У цьому місті, яке до того ж є військовим хабом, навіть побував президент США Джо Байден.

Якщо б російській спецслужби зуміли організувати замах на Зеленського у цьому аеропорту, каже Портніков, то таким чином "дали б ляпас" НАТО та Євросоюзу і їх поганій системі безпеки. Окрім того, додав він, це був би і ляпас Сполученим Штатам, адже в цьому аеропорту побував Байден і після такого терористичного акту він би ніде не почувався в безпеці, поки є конкурентом Путіна.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Польщі затримали чоловіка, який працював на російські спецслужби та готував замах на президента Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 квітня 2024, 20:26

Ну коли такий аналітик ... = Портников-Соловйов-Скабеєва-Геббельс


Новини