Головна Новини Суспільство Війна з Росією Адмірал НАТО про війну в Україні: Голіаф хитається
commentss НОВИНИ Всі новини

Адмірал НАТО про війну в Україні: Голіаф хитається

На зустрічі керівників генеральних штабів країн НАТО адмірал Роб Бауер заявив, що Україна воює проти Росії, як Давид проти Голіафа.

11 травня 2023, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер вважає, що російські сили на території України перебувають у дедалі складнішій ситуації. Військовий порівняв війну Росії та України з біблійним протистоянням Голіафа та Давида. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання ANews.

Адмірал НАТО про війну в Україні: Голіаф хитається

Адмірал НАТО Роб Бауер. Фото з відкритих джерел

Відкриваючи зустріч керівників генеральних штабів 31 країни НАТО адмірал Роб Бауер наголосив на тому, що попри плани Росії підкорити Україну за кілька днів, їй це не вдалось.

"Росія перебуває на 15-му місяці триденної війни, яку вони вважали", — заявив Роб Бауер.

На думку військового НАТО, Україна протистоїть грізному ворогу, але за підтримки Заходу може його побороти.

"Голіаф хитається. І це тому, що Давид продемонстрував величезну стійкість і тактичну майстерність за підтримки 50 країн у всьому світі", – додав голова військового комітету НАТО Роб Бауер.

Бауер мав на увазі біблійну історію про Давида і Голіафа, в якій молодий пастух Давид вбиває грізного велетня Голіафа зі зброї для метання каменів — пращі.

На зустрічі керівників генеральних штабів НАТО посадовці обговорювали нові регіональні плани оборони. Методи, які були розроблені під час зустрічі мають на меті здійснити кращий захист альянсу з боку російських загроз чи терористичних нападів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генсек НАТО вважає війну в Україні глобальним фактором, який впливає на весь світ. На його думку, результат завершення війни вплине на рішення Китаю почати своє вторгнення.

Також "Коментарі" писали, що Володимир Путін розчаровує своїх союзників, а "російське НАТО" знаходиться на межі розпаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини