Головна Новини Суспільство таблоїд Українці назбирали гроші на операцію відомому дизайнеру, у якого виявили некроз кісток
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці назбирали гроші на операцію відомому дизайнеру, у якого виявили некроз кісток

Українці назбирали 14 тис. євро на операцію відомому дизайнеру Олексію Залевському, якому діагностували некроз кісток. Про це повідомив у соцмережах сам дизайнер і подякував українцям за допомогу

28 лютого 2024, 12:23
Поділіться публікацією:

Дизайнер Олексій Залевський дав інтерв’ю проекту "Наодинці", після якого розповів журналістам, що має проблеми зі здоров’ям. За його словами, лікарі приголомшили його страшним діагнозом – некроз кісток і попередили, що без операцій на стегнах він буде прикутим до ліжка на все життя. Ціна питання – 14 000 євро.

Українці назбирали гроші на операцію відомому дизайнеру, у якого виявили некроз кісток

Олексій Залевський

Залевський повідомив, що таких грошей у нього немає, проте просити їх у знайомих чи простих українців не хоче у зв’язку з тяжкою ситуацією в країні, а також на тлі того, що зараз багатьом військовим потрібна допомога.

Журналісти все ж відкрили збір, щоби назбирати гроші на операцію дизайнеру.

Як повідомив Залевський у соцмережах, у вигляді донатів надійшло навіть трохи більше, ніж йому потрібно на операцію. Дизайнер повідомив, що "зайві" кошти перерахує тим, кому ця допомога зараз необхідна. Залевський подякував всім українцям за допомогу і закликав їх допомагати іншим і далі, адже саме в цьому сила української нації. Також Залевський пообіцяв своїм прихильникам "ще щось створити".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що мільйонерка відмовилася від розкішного життя на користь життя у фургончику. За її словами, на день вона витрачає лише 30 дол. Жінка розповіла, що таке рішення вона прийняла після того, як розійшлася з чоловіком та мала певні фінансові труднощі. За її словами, після депресії та нервового зриву психологи їх порадили змінити життя та відпочити. Саме тому вона і прийняла рішення подорожувати у фургончику. Так робити вона має намір протягом чотирьох років. На її думку, саме цього часу вистачить для того, аби її мозок цілковито відпочив та відновився.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини